Wednesday, March 1, 2017




  1. Foarte faină seria. În weekend-ul 11-12 fev le-ai făcut? Eram pe creastă. Am prins răsăritul lunii sâmbătă seara, coborând de pe Roşu înspre Blazna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc! Da, 11-12 februarie. Chiar ma gandeam ca mai bine mergeam din Blazna pe Rosu. A fost greu urcusul, erau urme? Aici dinspre Rotunda a fost greu, fara rachete era un efort considerabil.

      Delete
    2. Iar noi vroiam să venim în Rotunda, dar ni s-a comunicat că nu mai sunt locuri la Caba Croitor...Da, erau urme, dar oricum zăpada era îngheţată în partea de jos, până pe Staniştea iar pe creastă erau plăci de vânt care ţineau fără probleme. Chiar şi fără rachete nu am avut probleme. Au fost doar câteva porţiuni la ieşirea din pădure şi pe urmă în zona cu ienupăr de sub Cobăşel unde se mai spărgeau din când în când plăcile.

      Delete
    3. Intr-adevar, cabana Croitor era plina, noi am stat la Rotunda, cu greu am gasit si acolo, initial nu au vrut sa ne primeasca pentru ca nu le merge instalatia de apa. Le-am zis ca de obicei dormim in stane si corturi si nu ne intereseaza prea mult ca nu le merge apa :) Oricum, sunt conditii de hotel la cabana.

      Delete

- Copyright © LucianS photography - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -